Vacature plaatsen op Horecavac. 

Op zoek naar Horeca talent? Horecavac helpt u op weg!


Log direct in of maak een account


Horecavac werkt snel waar het gaat om het publiceren van uw vacature. Zo min mogelijk invulvelden, administratieve handelingen. U houdt zich liever bezighoudt met andere zaken.


Ik kies (sinds 2004) nog steeds voor de kortste lijnen, in afhandeling, maar ook met betrekking tot klantcontact betreft. Mits onvoorziene omstandigheden ben ik vrijwel altijd bereikbaar. Al is het soms niet meteen.


1. Stel uw vacature samen, kies een korte of lange tekst. Alle info staat, als het goed is, immers op uw website of op een ander webadres.


2. Kies dan een plaatsingsperiode (€ 99/ 1 maand, € 149/ 2 maanden).


3. Betalen gaat met 'Veilig betalen via Stripe' (via iDeal, met Credit Card of anders).


4. Aan de vacatures op Horecavac wordt zorg besteed, ze moeten er netjes op staan. Daarom loop ik tekst en link nog even na voor publicatie. 


5. U ontvangt een factuur op het aangegeven e-mail adres.


Naar inloggen of account maken


Via de snelle Horecavac webapp leidt u werkzoekenden via de button 'Alle informatie over deze vacature' direct naar alle informatie over de vacature die op uw eigen website is gepubliceerd. Geïnteresseerde kandidaten betreden als het ware direct de vertrouwde, zij het virtuele, (werk)omgeving van u, hun wellicht aanstaande werkgever.


* Bijkomend voordeel is dat elke klik naar uw website (evenals de duur van het bezoek daaraan) een 'upvote' oplevert in de zoekmachines. Iets dat de vindbaarheid en zichtbaarheid van uw bedrijf op internet ten goede komt.


Dus: Vind het beste horeca- en hospitality talent met Horecavac.nl!


Komt u er niet uit, mail mij, Arthur Benjamin, dan naar helpme@horecavac.nl.


----------------

Nieuw!

Vacature aanmelden via de Telegram chat app


Stuur functietitel, url/webadres van de vacaturepagina en naam + e-mail van contactpersoon naar de telegram app van HORECAVAC.

Na ontvangst van uw bericht, stuur ik een iDeal/ Mollie betaallink.

Na ontvangst van de betaling publiceer ik de vacatures op HORECAVAC.

----------------


Het is misschien wat ongebruikelijk, maar ik houd van openheid! Er wordt al genoeg gegoocheld met getallen. Daarom hieronder de schermafbeeldingen van het aantal Horecavac LinkedIn-connecties en het aantal vacatures dat zich momenteel in de database bevindt.


LinkedIn connecties en aantal vacatures, zaterdag 13 augustus 2022:

Screenshot aantal netwerk-connecties van Horecavac  op Linkedin
Screenshot aantal netwerk-connecties van Horecavac  op Linkedin