Vacature plaatsen op Horecavac. 

Op zoek naar Horeca talent? Horecavac helpt u op weg!


Log direct in of maak een account


Horecavac werkt snel waar het gaat om het publiceren van uw vacature. Zo min mogelijk invulvelden, administratieve handelingen. We weten dat u zich liever bezighoudt met andere zaken, ieder haar of zijn vak ;)


We kiezen (sinds 2004) nog steeds voor korte lijnen, in afhandeling, maar ook met betrekking tot klantcontact. We zijn altijd bereikbaar.

We kiezen ook voor kwaliteit, 'vacaturezorg'. We zorgen ervoor dat uw vacature niet 'verpietert' en in de belangstelling blijft staan. Dit kunnen we via het 28k+ netwerk (zie screenshot onderaan) van Horeca professionals op LinkedIn (Horecavac op LinkedIn).


Dus:


1. Stel uw vacature samen, kies een korte of lange tekst. Alle info staat, als het goed is, immers op uw website of op een ander webadres.

2. Kies een plan (€ 99/ 1 maand, € 149/ 2 maanden).

3. Betalen met 'Veilig betalen via Stripe' (via iDeal, met Credit Card of anders).

4. Aan de vacatures op Horecavac wordt zorg besteed, ze moeten er netjes op staan. Daarom kijken we even na en geven dan - snel -een 'GO'. 


U ontvangt een factuur op het aangegeven e-mail adres.


Naar inloggen of account maken


Via de snelle Horecavac webapp leidt u werkzoekenden 'Alle informatie over deze vacature' direct naar alle informatie over de vacature die op uw eigen website is gepubliceerd. Geïnteresseerde kandidaten betreden als het ware direct de digitale, vertrouwde (werk)omgeving van hun wellicht aanstaande werkgever.


* Bijkomend: elke klik naar uw website (evenals de duur van dit bezoek) levert een 'upvote' in de zoekmachines op - de 'backlinks' - iets dat de zichtbaarheid van uw bedrijf op internet ten goede komt.


Vind het beste horeca- en hospitality talent met Horecavac.nl!


Komt u er niet uit, mail dan naar helpme@horecavac.nl


----------------


LinkedIn connecties per zaterdag 14 mei 2022:

Screenshot aantal netwerk-connecties van Horecavac  op Linkedin