Vacatures Jonkman Hospitality Groep Oosthuizen

Oosthuizen (NH): Sales Manager

OOSTHUIZEN (Noord-Holland) – Jonkman Hospitality Groep zoekt een

SALES MANAGER

Dit is wat we zoeken
Wij zoeken een Sales Manager die de Jonkman Hospitality presenteert aan de markt. Nog voor dat potenti├źle opdrachtgevers de smaak hebben ervaren, moet het water hen al in de mond lopen, focust zich op persoonlijke aandacht en de wensen van de klant, vertelt het verhaal van gastvrijheidsarchitectuur, en samen met de afdelingen/vestingen maken we deze belofte meer dan waar.┬áNa ruime inwerkperiode zal de Sales Manager in staat moeten zijn om bij afwezigheid van de Directeur deze te vervangen, en zijn taken over te nemen.

Onze organisatie
Jonkman Hospitality bestaat uit verschillende onderdelen; restaurants, catering en events, en wordt geleid door het Management Team bestaande uit: Directeur, F&B Manager en Sales Manager.

Missie-Visie
Het uitgangspunt blijft: persoonlijke aandacht en de wensen van de klant vertalen in een blijvende herinnering.

Functie-eisen
Wat ga je doen? De beleving moeten bij de Sales Manager in goede handen zijn. Er moet hard gewerkt worden om alle bij opdrachtgevers onder de aandacht te brengen. Vertrekpunten hierbij zijn gastvrijheid en onze culinaire kwaliteit.

Van het werven van nieuwe opdrachtgevers tot het behouden van bestaande opdrachtgevers: alle sales- en relatiewerkzaamheden worden door de Sales Manager uitgevoerd. DeSales┬áManager zorgt dagelijks voor de nodige support in de vorm van juiste leads, het maken van van kleine en grote offertes en actieve bijdrages aan eventcateringvoorstellen. Daarnaast staat hij potenti├źle opdrachtgevers te woord, maakt bijzondere en creatieve offertes en helpt bij het opstellen van begrotingen.

Naast ondersteuning in de eventcatering is de Sales Manager ook verantwoordelijk voor het zelfstandig verkopen van partijen op diverse locaties. Hij is een belangrijke schakel richting operatie en het aansturen van partymanagers en locatieverantwoordelijken. Hij/zij zit in het Management team met de F&B Manager en Directeur, die samen het gehele bedrijf leiden, en springt bij waar nodig.

Wat wij zoeken in een Sales Manager:

  • Je hebt ervaring in restaurants;
  • Je hebt ervaring binnen het hoogstaande catering/events segment;
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op commercieel gebied Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring, liefst bij een vergelijkbare organisatie;
  • Je bent enthousiast en opgewekt Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je vindt het leuk om mee te werken op de vloer;
  • Je weet wat HOSPITALITY voor jouw organisatie betekent;
  • Je hebt vanzelfsprekend affiniteit met de Horeca/ Catering.

Spreekt dit jou aan, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Stuur je cv naar h.jonkman@nh-catering.nl t.a.v. dhr. H. Jonkman.

Wat wij jou bieden:
Een mogelijk leuke nieuwe uitdaging bij een innoverende organisatie.

Smaakt dit naar meer? Kijk jij uit naar een mooie toekomst bij Jonkman Hospitality Groep? Laat ons weten waarom jij jezelf als onze nieuwe Sales Manager ziet en overtuig ons van jouw toegevoegde waarde.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


#vacature #Oosthuizen | Jonkman Hospitality Groep zoekt een SALES MANAGER ┬╗ goo.gl/qafdq0 | #Edam #Volendam #Amsterdam

Spring naar werkbalk