Amsterdam: Medewerker Bediening

AMSTERDAM – In de Helmersbuurt in Oud West, op het mooiste hoekje van Amsterdam, vindt je De Italiaan. In dit knusse restaurant serveren we authentieke Italiaanse gerechten en pizza’s uit de houtoven.

Het publiek van de Italiaan is divers. Van buurtbewoners tot theaterbezoekers. Van toeristen uit de hele wereld tot Amsterdammers uit de hele stad.

De Italiaan zoekt een

ERVAREN MEDEWERKER BEDIENING

voor minimaal 2 dagen per week.

Houd je er van om mensen in de watten te leggen, ben je een harde en nauwkeurige werker, ben je een teamplayer en ben je geïnteresseerd in de Italiaanse keuken en wijnen. Dan zijn wij op zoek naar jou! Horeca-ervaring is vereist.

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken. Stuur dan een mail met je motivatie en c.v. naar: pronto@deitaliaan.com t.a.v. Jannet van der Ree.


Tweetspace
Werkgever, -nemer of -zoeker in de horeca? Volg Horecavac op LinkedIn (19.130+ netwerk) http://linkedin.com/in/horecavac/

Restaurant De Italiaan in #Amsterdam zoekt per direct een ERVAREN MEDEWERKER BEDIENING voor minimaal 2 dagen per week » goo.gl/XmHXNW • #horeca #vacature #vacatures