REM Eiland Restaurant Amsterdam

Amsterdam: Bedrijfsleider Restaurant

AMSTERDAM – REM Eiland Restaurant zoekt een Bedrijfsleider (m/v)

REM Eiland restaurant is een modern restaurant. Door de stoere en industriële elementen van het voormalige broadcast platform en het verbluffende uitzicht geeft het de bezoeker een geheel nieuwe ervaring waar je niet omheen kunt. Eten en drinken bij REM Eiland is dan ook niet zomaar een beleving, het is een beleving met een verhaal. Lees verder…

Ben jij op zoek naar een ontzettend leuke leidinggevende en verantwoordelijke functie binnen de horeca? Dan is dit misschien iets voor jou!

REM Eiland Restaurant zoekt een full-time

BEDRIJFSLEIDER


Jij bent verantwoordelijk voor een optimaal verloop van de dag of avond als het gaat om het aansturen en motiveren van het bedienend personeel, een duidelijke communicatie met de keuken en natuurlijk zorg je ervoor dat gasten met een glimlach het eiland verlaten. Verder haal je er plezier uit om hard te werken in teamverband, denk je vanuit het perspectief van de gast en heb je gastvrijheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.

Je bewaart de rust in drukke en stressvolle situaties en weet daarnaast ook aan te jagen en bij te sturen waar nodig. Je bent creatief en weet dit ook te vertalen naar de vloer. Je werkt veel zelfstandig en direct onder leiding van het management.

Profiel:

  • minimaal 2 jr. werkervaring in soortgelijke functie
  • een relevante afgeronde opleiding (MBO+)
  • een open, enthousiaste en flexibele instelling
  • 40 uur in de week
  • in het bezit van SVH
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

REM Eiland Restaurant biedt jou een leuke, zelfstandige en afwisselende functie met flexibele werktijden binnen een groeiend bedrijf. Je werkt binnen een klein maar gezellig team dat van aanpakken weet en waar voldoende ruimte is voor jouw enthousiasme. Wij bieden een salaris dat aansluit op jouw takenpakket en verantwoordelijkheden. Heb jij de ambities en geen hoogtevrees ;)? Reageer dan nu via offshore@remeiland.com.


#Vacature #Amsterdam REM Eiland Restaurant zoekt een BEDRIJFSLEIDER » goo.gl/rQPaGJ @REMEiland.

Spring naar werkbalk