Amsterdam: Medewerker Bediening

AMSTERDAM – KANJER GEZOCHT!

Brasserie NeL bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam, aan het Amstelveld, en beschikt over één van de mooiste terrassen. Er wordt veel aan live muziek gedaan. Zo is er op maandag de befaamde Jazzsessie waar vele muzikanten en muziekliefhebbers op af komen.

NeL voert een toegankelijke kaart, waarbij voornamelijk met verse produkten wordt gewerkt. Nel is een bedrijf met vele gezichten. Van zeer drukke lunches, kinderfeestjes, borrelvrijdagavond tot een huwelijksreceptie op het terras, terwijl er ’s avonds dan ook nog heel veel mensen komen eten, elke dag is anders. De sfeer is, zowel onderling als naar de gasten toe informeel.

Brasserie NeL heeft een vacature

MEDEWERKER BEDIENING
8-24 uur per week


Kan jij glimlachend fantastische biertjes tappen? Met een dienblad op een zonnig terras je gasten aangenaam verassen? Misschien wil jij de sterren van de hemel koken? Of het lekkerste lunchbroodje maken? Maar ook onderdeel zijn van een gedreven en gezellig team?
Dan past jouw persoonlijkheid misschien wel bij onze nieuwe uitstraling!?

NeL biedt:
Salaris conform Horeca- cao maar ook passend bij jouw ervaring en gebleken kwaliteiten.

Functie eisen:
Je hebt passie voor het vak en bent flexible, geen 9 tot 5 mentaliteit en je hebt minimaal 3 jaar werkervaring.

Reageren:
Herken jij jezelf hier heel erg in? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Mail je cv maar naar info@brasserienel.nl, t.a.v. Jaap van Woudenberg.


Tweetspace
Werkgever, -nemer of -zoeker in de horeca? Volg Horecavac op LinkedIn (13.110+ netwerk) http://linkedin.com/in/horecavac/

Restaurant Brasserie NeL in Amsterdam heeft een #vacature MEDEWERKER BEDIENING 8-24 uur per week » https://goo.gl/aLM1nv #Horeca #Vacatures