Amsterdam: Medewerker Bediening

AMSTERDAM – Restaurant Le Hollandais is fraai gelegen aan de Amstel. De ambiance is aangenaam informeel. Vriendelijke medewerkers hebben culinaire kennis van zaken. Kunstwerken van Harald Vlugt geven een speciaal cachet aan het interieur. Net als het Hammondorgel bij de ingang, waar Adriaan aan het einde van de avond regelmatig op speelt. En soms ook wel eens een gast.

Voor Le Hollandais zoekt HORECAVAC een

MEDEWERKER BEDIENING

Wij zoeken een part-time bedieningsmedewerker(ster) die in ons kleine team kan meewerken op vrij hoog niveau. Enige kennis van wijn en de Franse keuken is wel vereist. Het best zou zijn als je al wat ervaring had in de bediening van een restaurant of eetcafé, zodat je al weet hoe een espressomachine werkt en kunt omgaan met een kassa.

Je moet natuurlijk ook goed met mensen kunnen omgaan. We hebben een vrij vast en leuk publiek dat bestaat uit kunstenaars, medici, uitgevers enzovoort. We bieden een leuke werksfeer en lekker personeelseten, en een salaris conform cao op basis van 0 uren. De werktijden liggen meestal van 18.00 tot 24.00, Je gaat bij ons de bediening versterken van onze twee vaste krachten/sommeliers. Het werk bestaat vooral uit gasten ontvangen, de kaart uitleggen, inzetten en uithalen van borden, wijn schenken etcetera. Je deelt bij ons ook mee in de fooien.

Interesse? Stuur je reactie via info@lehollandais.nl.


Tweetspace
Werkgever, -nemer of -zoeker in de horeca? Volg Horecavac op LinkedIn 19.920+ netwerk) linkedin.com/in/horecavac/

#Vacature #Horeca | #HORECAVAC zoekt voor Restaurant Le Hollandais in #Amsterdam een MEDEWERKER BEDIENING » goo.gl/L6Rhfa #Vacatures