Vacatures De Stadskantine Amsterdam

Amsterdam: Ondernemende kok voor overdag

AMSTERDAM – Restaurant De Stadskantine zoekt een ondernemende kok voor overdag

Bij restaurant De Stadskantine koken wij doorlopend met verse ingrediënten en een breed assortiment maaltijden. De Stadskantine is een begrip in de Pijp in Amsterdam en bekend tot ver daarbuiten. Een echte vernieuwer in de branche. Sinds de opening in 2011 hebben we al ruim 150.000 maaltijden verkocht.

Nu wil De Stadskantine haar activiteiten uitbreiden. Wij willen graag extra maaltijden gaan maken voor een bezorgdienst, natuurlijk helemaal volgens de principes van De Stadskantine. Tevens zouden we in de weekenden een uitgebreide brunch willen aanbieden, daarvoor zoeken wij een

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

De functie is voor ca 38 uur, met name overdag. Bereiden van warme en koude gerechten, zowel zoet als hartig. De brunch is een project waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Je kunt het letterlijk en figuurlijk op de kaart zetten.

Graag ontvangen wij reacties middels een motivatie en cv. Stuur je motivatie en cv naar solliciteren@destadskantine.nl

Tevens zoeken wij een

KEUKENHULP


Wij zoeken iemand die 2 dagen in de keuken helpt bij het bereiden van 3 maaltijden voor de bezorgdiensten. Dit kan dezelfde persoon zijn maar de activiteiten kunnen ook gesplitst worden.

Interesse?
Stuur je motivatie en cv naar solliciteren@destadskantine.nl


Restaurant De @Stadskantine in #Amsterdam zoekt een ondernemende KOK VOOR OVERDAG en KEUKENHULP » goo.gl/dLDLcQ • #Horeca #Vacature

Spring naar werkbalk