Vacatures CoffeeCompany Amsterdam

Amsterdam: Barista (18-38 uur)

AMSTERDAM – Werken in hartje Amsterdam bij de CoffeeCompany? Voor ons filiaal in de Damstraat (Oude Doelenstraat) zoeken wij per direct een

BARISTA

voor 3-4 of 5 dagen per week (ca. 25/38 uur).


Werken bij CoffeeCompany betekent: koffie, in je haar, in je kleren en na een drukke shift ook tussen je tenen… Voordat je start krijg je een Barista training en leer je over de biologie en geschiedenis van koffie, het espressoapparaat en natuurlijk alle geheimen van de perfecte espresso en fabelachtig melkschuim.

Koffie is van iedereen en tijdens je shift zie je dan ook de hele stad voorbij komen. Al snel weet jij precies dat die vaste klant zijn cappuccino met een zoetje én een suikertje drinkt en dat de vriendin van de bakker op de hoek een tweeling krijgt. Je werk is dan ook het leukst als je plezier haalt uit je relatie met je klanten en met je collega barista’s.

Het is de ideale (parttime) baan, goed te combineren met je studie, zangcarrière of het schrijven van je eerste boek. Bovendien ben jij straks koffie expert voor het leven!
Bij de CoffeeCompany werken betekent veel vrijheid hebben, maar ook samen met je collega’s zelfstandig de winkel runnen met alle verantwoordelijkheden van dien. Je gaat werken met een jong en enthousiast team van studenten. (18-22 jaar)

You have to speak at least a little bit our Dutch language!

Wie zoeken wij?
Onze toekomstige collega is professioneel, servicegericht, je werkt graag met mensen en je bent flexibel inzetbaar gezien onze ruime openingstijden. 1 dag werken in het weekend hoort erbij en je bent van plan om ons team langere tijd te komen versterken.

Het is een druk filiaal waar ook veel toeristen van koffie komen genieten en waar Engels en het liefst nog een andere taal gevraagd wordt.

We zijn een klein team waarin iedereen afhankelijk is van elkaar. Je moet dus een echte team player zijn.

Heb je interesse?
Bel met Marcel, de eigenaar, op 0622 366 798 of mail direct via marcelvanderstap@upcmail.nl


CoffeeCompany Damstraat #Amsterdam zoekt een BARISTA voor 18-38 uur per week » goo.gl/z56h2O • #Vacature @CoffeeCompany

Spring naar werkbalk