Vacatures Chef on the Spot Amsterdam

Amsterdam: Zelfstandig Werkend Kok

AMSTERDAM – Chef on the Spot heeft een vacature

ZELFSTANDIG WERKEND KOK


Wij zijn Chef on the Spot. Een jong bedrijf met een gezonde dosis ambitie. Het aanbod naar onze klanten toe is divers en jouw baan vraagt om een culinaire creativiteit wat een enorme uitdaging kan zijn. Wij serveren dagelijks vers eten op kantoren. Dit betekent dat je het leuk moet vinden om naast je kookkunsten te uiten ook klantencontact leuk moet vinden.

Naast onze bedrijvencatering bieden wij lunches aan op kantoor die tevens ook worden verzorgd door onze road chef’s vanuit onze food trucks. Ook sjeffen wij graag onze kookkunsten op een van onze sloepen, zo bieden wij onze gasten een heerlijk beleving aan op de Amsterdamse grachten.

Voor de openstaande vacature zal je in eerst instantie verantwoordelijk worden voor zo’n 70 tot 100 couvert voor in de avond onder leiding van onze chef-kok. Daarnaast zal je nog je bijdrage leveren aan andere opdrachten. Je kunt rekening houden met een werkdag vanaf een uurtje of 12 in de middag tot 20 uur van dinsdag tot en met vrijdag. Tevens is enige kennis vanuit de Oosterse keuken een pré maar geen must!

Voel jij je geroepen in dit jonge team en denk je dat je echt mee kunt bouwen aan Chef on the Spot? We dagen je graag uit om een dagje mee te draaien!

  • 32 uur beschikbaar (di-vrij)
  • Rijbewijs B
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Enige beheersing van de Engelse taal
  • Oosters koken is een pré maar geen must

Heb je interesse in deze vacature, stuur je reactie dan naar Andres Kuipers, e-mail: andres@chefonthespot.nl.


Chef on the Spot in #Amsterdam heeft een #vacature ZELFSTANDIG WERKEND KOK » goo.gl/yKZpGF • #Vacatures @ChefOnTheSpot

Spring naar werkbalk