Amsterdam: Medewerker Bediening

AMSTERDAM – Medewerker Bediening met doorgroei mogelijkheden gezocht door Café Nassau!

Bij misschien wel het gezelligste buurtrestaurant van Westerpark zijn wij per direct op zoek naar versterking voor in de bediening met volop doorgroei mogelijkheden. Bij Café Nassau kom je te werken in een warme, informele sfeer met kundige, hardwerkende en enthousiaste collega’s met hart voor de zaak en liefde voor hun, veelal vaste, gasten.

Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend geregeld maar wat het bovendien interessant maakt, is de kans die we je bieden om onder onze vleugels door te groeien naar een functie als assistent-bedrijfsleider of op termijn zelfs wel bedrijfsleider.

Heb jij horeca-ervaring, weet je van aanpakken (en inpakken!) en heb je de ambitie om nog beter in je vak te worden? Dan is dit de uitgelezen kans om die ervaring bij ons op te doen. Stuur je CV en begeleidende motivatie naar info@cafenassau.com of stap gezellig binnen voor een kop koffie.

We hopen snel van je te horen!


Tweetspace
Café Restaurant Nassau in #Amsterdam heeft een #Vacature MEDEWERKER BEDIENING (met doorgroeimogelijkheden) » goo.gl/nz9zzk